Кіберспорт у школах

ОСВІТА

я пропоную запровадити урок кіберспорту в українських школах

Дата створення:

Розглянувши колективне звернення (електронну петицію) щодо запровадження уроку кіберспорту в українських школах, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській ради, її виконавчому комітету», та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
По суті порушення питання повідомляємо наступне.
Відповідно навчальним планам не передбачено години для уроків предмету «кіберспорт». При введені годин варіативної складової для даної дисципліни приведе до збільшення нормативного часу на одного учня.
На даний час заклади загальної середньої освіти не мають технічних можливостей та програмного забезпечення для введення даного предмету.
У зв’язку з цим, запровадження уроку (предмету) кіберспорту в закладах загальної середньої освіти міста Кропивницького не можливе.

Станом на 22 березня петицію підписали 62 особи з 450 необхідних.