Робота маршруту №113

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прошу розглянути графік руху маршрутки №113 у вечірный час, а також посприяти ремонту дороги та проїзду її біля магазину Файномаркету. Після 20:00 маршрутка взагалі неїздить. На кінцевый зупинці біля магазину Файномаркет водії відмовляються їздити тому що непрочищена дорога від снігу, а також глибока яма на дорозі.

Дата створення:

Розглянувши не підтриману петицію щодо незадовільної роботи автобусного маршруту № 113 «101-й мікрорайон - вул. Єгорова», у вечірній час, а також сприяння ремонту дороги біля магазину «Файно маркет», повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 29.03.2016 року № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Згідно із затвердженим паспортом автобусного маршруту № 113 на лінії щоденно працює 21 автобус класу А (не більше 22 місць). Інтервал руху в середньому складає 10 хвилин. У вечірні години доби за міським маршрутом спостерігається значне зниження пасажиропотоку, тому для ефективного використання транспортних засобів після 20:00 автобуси працюють у черговому режимі та інтервали руху між ними збільшуються до 20 хвилин.
Управлінням розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького проведено робочу нараду з керівниками підприємств-перевізників, що здійснюють перевезення пасажирів за маршрутами загального користування м. Кропивницького, на якій директору ПП «Паритет Сервіс», що обслуговує вищезазначений маршрут, поставлена вимога посилити контроль службою експлуатації за роботою транспортних засобів у вечірні години, дотриманням інтервалів руху між автобусами в межах норм і вимог, що визначають відповідний договір та паспорт цього маршруту.
За інформацією Головного управління житлово – комунального господарства, Програмою утримання, благоустрою та розвитку житлово – комунального господарства міста Кропивницького на 2017 – 2021 роки, затвердженою рішенням Кіровоградської міської ради від 17 січня 2017 року № 763, зі змінами та доповненнями, не передбачено проведення ремонту дороги поблизу магазину «Файно маркет» по вул. Архангельскій
Одночасно повідомляємо, що працівниками дочірнього підприємства «Кіровоградтепло» здійснювались роботи по засипанню ям по вул. Архангельській біля магазину «Файно маркет», що дало змогу автобусному маршруту № 113 «101-й мікрорайон - вул. Єгорова» курсувати до кінцевої зупинки свого маршруту.
У разі виникнення питань стосовно роботи міського пасажирського транспорту рекомендуємо Вам звертатися до управління розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького за телефоном: 24 58 98.

Станом на 21 травня петицію підписали 97 осіб з 450 необхідних.