Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
“Про заборону розміщення зовнішньої реклами в центральній частині міста та історичному ареалі міста” 84 61
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Заборона діяльності пресувних цирків з тваринами на території Коломиї

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

СЛЮЗАР ІГОР БОГДАНОВИЧ

Автору петиції
Захару Сулятицькому

Коломийським міським головою розглянуто зареєстровану Вами електронну петицію «Про заборону діяльності пересувних цирків з тваринами на території м. Коломиї», яка у встановлений термін набрала необхідну кількість голосів.
Відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломийській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 28.03.2019 р. № 3534-42/2019, видано розпорядження міського голови від 09.08.2019 р. № 279-р «Про розгляд електронної петиції про заборону діяльності пересувних цирків з тваринами на території м. Коломиї».
Розглянувши пропозиції структурних підрозділів міської ради та постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини, законності та правопорядку, відповідно до розпорядження міського голови від 16.08.2019 р. № 282-р вирішено підтримати електронну петицію.

Станом на 15 листопада надано відповідь на 3 петиції Переглянути