Заборона діяльності пресувних цирків з тваринами на території Коломиї

ІНШІ

В Україні вже декілька років намагаються законодавчо заборонити використання тварин в пересувних цирках. Перші важливі зрушення, в сфері захисту тварин, трапились після заборони діяльності пересувних зоопарків по всій.
На разі, єдиним можливим важелем впливу є органи міського самоврядування.

Автору петиції
Захару Сулятицькому

Коломийським міським головою розглянуто зареєстровану Вами електронну петицію «Про заборону діяльності пересувних цирків з тваринами на території м. Коломиї», яка у встановлений термін набрала необхідну кількість голосів.
Відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломийській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 28.03.2019 р. № 3534-42/2019, видано розпорядження міського голови від 09.08.2019 р. № 279-р «Про розгляд електронної петиції про заборону діяльності пересувних цирків з тваринами на території м. Коломиї».
Розглянувши пропозиції структурних підрозділів міської ради та постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини, законності та правопорядку, відповідно до розпорядження міського голови від 16.08.2019 р. № 282-р вирішено підтримати електронну петицію.