Відкликати секретаря Коломийської міської ряди Любомира Жупанського

ІНШІ

Секретар Коломийської міської ради користується службовим становищем для помсти всім, з ким у нього раніше були конфлікти: директору ДЮСШ, інтернату, ЗОШ№1 та ін

Автору петицій «Відкликати секретаря Коломийської міської ряди Любомира Жупанського»
Івановій О. В.

Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломийській міській раді, затвердженого рішенням сесії міської ради від 13.04.2016 р. №324-6/2016, розглянувши електронну петицію, адресовану Коломийській міській раді «Відкликати секретаря Коломийської міської ради Любомира Жупанського» щодо користування службовим становищем для помсти всім, з ким у нього раніше були конфлікти: директору ДЮСШ, інтернату, ЗОШ №1 та ін.., керуючись частиною 5 статті 50 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, частиною 2 статті 53 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», міська рада не підтримала дану електронну петицію у зв’язку з відсутністю законних підстав.

Міський голова І. Слюзар