Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

“Про заборону розміщення зовнішньої реклами в центральній частині міста та історичному ареалі міста”

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

СЛЮЗАР ІГОР БОГДАНОВИЧ

Андрію Заровінському
електронна пошта:
andriyzarovinskyy@gmail.com

Коломийським міським головою розглянуто зареєстровану Вами електронну петицію «Про заборону розміщення зовнішньої реклами в центральній частині міста та історичному ареалі міста», яка у встановлений термін набрала необхідну кількість голосів.
Відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломийській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 28.03.2019 р. № 3534-42/2019, видано розпорядження міського голови від 16.01.2020 р. № 10-р «Про електронну петицію «Про заборону розміщення зовнішньої реклами в центральній частині міста та історичному ареалі міста» (копія додається).
Розглянувши пропозиції відділу архітектури та містобудування міської ради та постійної комісії з питань підприємництва, регуляторної політики, архітектури, містобудування, транспорту та зв’язку, вирішено підтримати електронну петицію.

Додаток: розпорядження міського голови від 16.01.2019 №10-р

Станом на 2 квітня надано відповідь на 4 петиції Переглянути