Єдина система

Дитячий майданчик в парку імені Лесі Українки 64 21
Відремонтувати дорогу по вул. Винниченка 63 10
Впорядкування нумерації будинків та забезпечення під'їзду до них. 58 17
Вжити заходи що до припинення діяльності місця незаконої торгівльі "Спиртними напоями" , по вул.Фестивальна 57 43
Встановленя освітлення по вул.Федора Одрача 30 27
Про впорядкування, приведення в належний архітектурний вид тимчасових споруд на території міста Ковель та демонтаж тимчасових споруд в центральній частині міста 26 86
Щодо звернення до Верховної Ради України з проханням підтримати ініціативу обраного президента Зеленського В.О. про призначення дати інавгурації на 19.05.2019 року! 9 43
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Заборона пересувних цирків з тваринами 179 11 червня 1

Станом на 24 червня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Потреба у відеонагляді, на вулицях міста!

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КІНДЕР ОЛЕГ ОЛЕКСІЙОВИЧ

Повідомляємо, що Ваше звернення щодо встановлення на вулицях і площах міста камер відеоспостереження розглянуто в межах наданих повноважень.
Питання облаштування місць масового перебування людей камерами відеоспостереження є досить актуальним. Це сприяє ефективному реагуванню правоохоронних органів на зафіксовані ними порушення законодавства, розкриттю кримінальних правопорушень, вчинених в умовах вулиці по «гарячих слідах», стимулює громадян до дотримання встановлених правил поведінки під час перебування в громадських місцях.
Встановлення на вулицях і площах міста камер відеоспостереження розпочато з 2013 року. З цією метою міською радою затверджувались міські програми профілактики правопорушень і злочинів на кожен бюджетний рік, якими передбачались певні кошти. На даний час камери відеоспостереження встановлені в центральній частині міста, на Привокзальній площі, а також на вулицях Незалежності (в районі «Черьомушок»), Володимирській (в районі АЗС «Окко»), на важливих перехрестях: Володимирська – Незалежності – Сагайдачного, Варшавська-Володимирська та Брестська – В.Кияна – Ярослава Мудрого, а також в міському парку ім. Л.Українки. На зазначені цілі з міського бюджету було виділено коштів на загальну суму 244,0 тис.грн.
На 2019 рік по міській програмі профілактики правопорушень і злочинів на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 22.02.2018р. №34/4 передбачено видатки в сумі 73,0тис.грн. на встановлення камер відеоспостереження на вокзалі ст. Ковель. На даний час проводиться робота по визначенню виконавця робіт.
За інформацією Ковельського відділу поліції встановлення камер відеоспостереження в громадських місцях та на важливих перехрестях позитивно вплинуло на кількість виявлених вуличних злочинів та скоєних адміністративних правопорушень, а виведення їх на чергову частину відділу поліції – на ефективність негайного реагування на зафіксовані камерою порушення закону, розкриття вчинених злочинів за «гарячими слідами». Спільна робота в цьому напрямку міської влади та Ковельського відділу поліції буде продовжуватись і надалі.

Станом на 24 червня надано відповідь на 6 петицій Переглянути