Єдина система

Встановлення ліхтарів-вказівників 19 77
Система навігації по місту при допомозі бордів 15 77
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Притулок для бездомних тварин

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КІНДЕР ОЛЕГ ОЛЕКСІЙОВИЧ

За розглядом електронної петиції про створення притулку для бездомних тварин в м.Ковелі повідомляю наступне.
На даний час діє Програма поводження з безпритульними тваринами в місті Ковелі на 2016-2019 роки,яка затверджена рішенням Ковельської міської ради від 28.07.2016р.№12/76.
Відповідно до Програми проводиться відлов,стерилізація та лікування безпритульних тварин.Прооперовані собаки кліпсують та повертають в звичайне середовище їх перебування.
Додатково повідомляю,що проблему безпритульних тварин обговорювали під час зустрічі представників депутатського корпусу,виконкому,комунальних підприємств та громадських активістів.
Це питання залишається актуальним,адже процес його вирішення довготривалий,зважаючи на ряд обставин.Своє бачення щодо подальших спільних дій влади та громади висловили заступник міського голови Андрій Товстига,секретар міської ради Віра Федосюк,депутати Геннадій Кіндер та Ігор Пініс,а також директор КП "Добробут" Ігор Михалевич.
Заслухали й пропозиції громадських активістів,які впродовж кількох років переймаються долею безпритульних тварин в місті:годують,лікують та шукають господарів для собак та котів.
Присутні зійшлися на думці,що на створення притулку для утримання бездомних тварин потрібні значні кошти з міського бюджету міста Ковеля,які на даний час відсутні.

Станом на 16 грудня надано відповідь на 5 петицій Переглянути