Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Щоб не було як в Кемерові: Вимагаємо позапланово перевірити пожежну безпеку у торгівельно-розважальних центрах і місцях масового скупчення людей 229 3
Очистка оврага от заросли и мусора на Артёмовском переезде в Краматорске 123 11
Поднять бордюры вдоль дорог или снять землю с отводов дорог 82 8
Дорога на Василевскую Пустошь - Дорога Жизни. 57 16
Современный транспорт для Краматорска 57 22
Проверка ТЦ и ТРЦ 51 3
Указатели номера маршрута на общественном транспорте 46 22
Встановлення світлофора на перехресті вул. Дружба та Академічна у м. Краматорську 38 23
Создание мониторинговой группы из правоохранителей, работников исполкома, небезразличных жителей города, для проведения мониторинга состояния дорог 36 24
Очистка оврага от заросли и мусора на Артёмовском переезде в Краматорске 123 11
Поднять бордюры вдоль дорог или снять землю с отводов дорог 82 8
Дорога на Василевскую Пустошь - Дорога Жизни. 57 16
Современный транспорт для Краматорска 57 22
Проверка ТЦ и ТРЦ 51 3
Указатели номера маршрута на общественном транспорте 46 22
Очищення ставку у парку Ювілейному та ремонт фонтану 18 28
Улучшить движение Троллейбусов 6й так как опять долго его ждать 13 25
Привести в порядок тротуары по улице Кирилкина 11 24
Ремонт остановки "Катерина" 2 28
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Допоможемо нещасним дітям 303 23 квітня 12
Выполнить проверку качества капитально отремонтированных дорог произведенных в 2016-2017году! 261 17 квітня 6

Станом на 25 квітня усього прийнято до розгляду 2 петиції Переглянути

Остання відповідь

Строительство Эпицентра на выезде из города в сторону Славянска

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ПАНКОВ АНДРІЙ ВІКТОРОВИЧ

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №696 (Н-1357-1-1) «Строительство Эпицентра на выезде из города в сторону Славянска»,
розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 12.03.2018 громадянином Нємєсним О.М.

Відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" електронна петиція виконкомом міської ради уважно розглянута.

Будівництво гіпермаркету «Епіцентр» привернуло до себе увагу багатьох містян. Є різні пропозиції щодо місця розташування цього об’єкту, але при цьому, в першу чергу, повинні враховуватись наступні речі: місце розташування узгоджується з побажанням інвесторів – в якій частині міста вони бачать функціонування свого об’єкту.
По-перше, в міську раду до теперішнього часу не надходило офіційного звернення від керівництва компанії «Епіцентр К» з приводу виділення земельної ділянки під будівництво гіпермаркету. Тільки після отримання відповідного звернення в міськраді буде розглянуто питання щодо його місце розташування.
По-друге, це формат об’єкту – це не ті величезні гіпермаркети, котрі розташовані біля Харкова чи між Макіївкою та Донецьком. Поряд побудовано декілька гіпермаркетів (Амстор, Епіцентр на ін.) При обслуговувані приблизно потенційних 1,5 млн. покупців. Також поряд знаходилися усі комунікації, що значно здешевило будівництво.
Це буде новий об’єкт «Епіцентру» середнього класу, де не планується продавати будівельні матеріали, які потребують великих площ (пісок, цемент).
В зв’язку з чим кількість великовантажного транспорту, що буде обслуговувати гіпермаркет, буде відповідати тому, яке задіяне в більшості супермаркетів міста.
Інвестор також планує відкрити в своєму комплексі об’єкти для відпочинку і розваг громадян, в зв’язку з чим він і має побажання бути розташованим у зоні пішохідної доступності, щоб мешканці Краматорська мали можливість прийти чи приїхати на громадському транспорті для покупок.
Також необхідно буде вирішити цілу низку питань, пов’язаних з виділенням земельної ділянки, а також з благоустрою території майбутнього гіпермаркету.
На цей час питання будівництва цього об’єкту знаходиться в стадії попереднього обговорення.
При підготовці проекту рішення міської ради з цього питання громадськість міста буде проінформовано заздалегідь.

Станом на 25 квітня надано відповідь на 80 петицій Переглянути