Подовження курсування транспорту в Старе Місто

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Зважаючи на те, що в Старому Місті знаходиться залізничний вокзал, який працює цілодобово, а також в цій частині міста проживає велика кількість людей, пропоную подовжити час курсування окремих маршрутів міста та збільшення кількість машин на маршрутах.
Пропоную:
1. Тролейбусний маршрут 6:
запустити с 05.00 до 23.00
Інтервали руху: з 05.00 до 07.00 кожні 20 хвилин, з 07.00 до 09.00 кожні 10 хвилин, з 09.00 до 15.00 кожні 20 хвилин, з 15.00 до 18.00 кожні 10 хвилин, з 18.00 до 23.00 кожні 30 хвилин.
Примітка*: останній рейс від залізничного вокзалу здійснюється о 23.00!
Призначення вечірніх рейсів з 18 до 23 години врахувати у вихідні дні!
2. Автобусний маршрут 11:
запустити з 05.00 до 23.00
Інтервали руху:
З 05.00 до 07.00 кожні 20 хвилин, з 07.00 до 19.00 кожні 15 хвилини, з 19.00 до 23.00 кожні 30 хвилин.
Примітка*: останній рейс від залізничного вокзалу здійснюється о 22.20!
Призначення вечірніх рейсів з 19 до 23 години врахувати у вихідні дні!
3. Тролейбусний маршрут 5:
запустити з 06.00 до 10.00 та з 15.00 до 18.00
Інтервали руху:
З 06.00 до 10.00 кожні 20 хвилин, з 15.00 до 18.00 кожні 20 хвилин.
Примітка*: запустити у вихідні дні!

Також прохання запускати на маршрути нові тролейбуси у максимальній кількості. Наразі, на 6 маршруті з 6 машин курсують 1-2 нові, решта старі. На скільки відомо новий рухомий склад в місті присутній у достатній кількості.

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №1032 (К-3263-8-1) «Подовження курсування транспорту в Старе Місто», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 12.08.2019 громадянином Кононенко О.Д.

Шановний Олексію Дмитровичу!

У відповідь на Вашу підтриману петицію щодо пропозицій нового розкладу руху пасажирського транспорту загального користування на окремих комунальних маршрутах міста виконком Краматорської міської ради повідомляє наступне.
Звертаємо Вашу увагу на те, що для затвердження запропонованого Вами нового розкладу руху, необхідно встановити його економічну ефективність (виходячи з обсягів пасажиропотоків на зазначених маршрутах) та доцільність збільшення кількості транспортних засобів на маршрутах, які забезпечать вказані в петиції інтервали руху.
Виходячи з вищевикладеного до адміністрації КП «КТТУ» було направлено листа стосовно проведення необхідних розрахунків.
Після отримання відповіді від КП «КТТУ» щодо порушеного питання відділом транспорту, зв’язку та енергетики на офіційному сайті Краматорської міської ради http://www.krm.gov.ua у розділі ДОКУМЕНТИ буде розміщено відповідний проект рішення.

Заступник міського голови
С.О. Боєвський