Стоимость проезда в городском автотранспорте для школьников!!!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

С сегодняшнего дня (12.09.2019) подорожал проезд в городском автотранспорте, теперь стоимость составляет 7гр. Огромная Просьба от всех родителей городским властям и руководству АТП снизить стоимость проезда для школьников. Из-за высокой стоимости проезда многие родители отказывают своим детям в посещении каких либо кружков. Много детей ездят в школы или гимназии находящиеся в других районах, теперь чтобы ребёнку добраться с Лазурного до гимназии на Станкострой нужно в день платить только за проезд 14гр., это ДОРОГО!!!!Помимо проезда родителям ещё нужно детей одеть, обуть, накормить и оплатить те же занятия в кружках!!! Войдите, пожалуйста, в положение родителей и пересмотрите стоимость проезда для школьников!!!!

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №1055 (М-3396-8-1) «Стоимость проезда в городском автотранспорте для школьников!!!», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 13.08.2019 громадянкою Микитюк О.Ю.

Шановна Олено Юріївно!

У відповідь на Вашу підтриману петицію щодо зниження для школярів тарифів на проїзд в громадському транспорті м. Краматорськ виконком Краматорської міської ради повідомляє наступне.
Звертаємо Вашу увагу на те, що наслідком зниження тарифів стане необхідність додаткового фінансування компенсаційних виплат перевізникам.
Після розгляду порушеного у петиції питання постійною комісією з питань промисловості, транспорту та зв’язку, впровадження енергозберігаючих технологій, охорони навколишнього природного середовища, розвитку середнього та малого бізнесу, побутового та торгового обслуговування відділом транспорту, зв’язку та енергетики на офіційному сайті Краматорської міської ради http://www.krm.gov.ua у розділі ДОКУМЕНТИ буде розміщено проект відповідного рішення.

Заступник міського голови
С.О. Боєвський