Заборонити розміщення реклами на парканах міста Краматорськ

Прохання розглянути заборону розміщення реклами на парканах і їх демонтаж по місту Краматорську.
Реклама на парканах спотворює весь вигляд нашого міста, її стали розміщувати всюди, де тільки можна. За останні два роки місто перетворилося на засмічений місто рекламою! Паркани призначалися не для реклами. Також заважають водіям приймати важливу інформацію, що може привести до загибелі людей!
Також згідно закону України про розміщення Реклами (№ 271/96-ВР від 03.07.96, з змінамі № 286-IX від 12.11.2019) Реклама повинна мати маркування з інформацією про розповсюджувача, номер телефону, номер дозволу та термін його дії. Отже за законом всю рекламу (банери) яка без маркування потрібно демонтувати.

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №1105 (КО-248-4-7) «Заборонити розміщення реклами на парканах міста Краматорськ», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 24.12.2019 громадянином Філатовим Д.О.
Шановний Дмитре Олексійовичу!
Виконавчий комітет Краматорської міської ради розглянув Вашу підтриману петицію від 21.01.2020 року щодо заборони розміщення реклами на парканах міста Краматорськ. Проєкт рішення розміщено на офіційному веб-сайті міської ради http://krm.gov.ua. та буде внесений на розгляд сесії міської ради відповідно до вимог Регламенту Краматорської міської ради.

Заступник міського голови
С.О. Боєвський