Заборонити водіям маршруток слухати музику, курити та розмовляти по телефону за кермом. Привести маршуртки до ладу.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Жителі міста щодня користуються міським транспортом, найпопулярнішим з якого є маршрутне таксі.
Поведінка водіїв за кермом обурює! Іноді водій базікає по телефону, що, безсумнівно, відволікає від самого керування автобусом, іноді - курить, а пасажирів змушує дихати цією гидотою, але найчастіше обурює
МУЗИКА, яку слухають наші водії. Смаки у всіх різні, тому я вважаю буде справедливим заборонити вмикати будь-яку музику за кермом автобусів. Як показує практика інших міст (Львів, наприклад) містяни позитивно ставляться до класичної музики та народних пісень у транспорті. Шансон, реп, попса (і навіть рок, до якого я ставлюся позитивно, але справедливості заради включимо сюди і його) часто стають причиною наших з вами нервозів, адже не всі люди полюбляють те саме, що й водій.

Є і інше, про що хотілося б нагадати шановному керівництву міста, яке, напевно, нечасто, а може, й взагалі не користується міським транспортом. Стан автобусів! Немиті, заліплені брудними слідами від скотчів вікна, а часто й обклеєні рекламками в тих місцях, де їх клеїти не можна. Прямо на вікнах, що затуляє обзор. Не те що брудні, але часто й поламані сидіння, немита підлога так довго, що бруд вже в'ївся. Бувають випадки, коли навіть технічний стан автобуса викликає занепокоєння. "чи доїдемо до кінцевої живими?".

Якщо дирекція атп вирішить, що за користування подібними "автобусами" ще й ціну на проїзд можна підвищити, впевнена люди знайдуть сили для протестів.

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №440 (П-815-1-1) «Заборонити водіям маршруток слухати музику, курити та розмовляти по телефону за кермом. Привести маршрутки до ладу», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 06.03.2017 громадянкою Пасічник І.А.

Шановна Інна Анатоліївна!

Відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" Ваша електронна петиція щодо порушень правил перевезень пасажирів у громадському транспорті, технічного і санітарного стану транспортних засобів виконком Краматорської міської ради повідомляє наступне.
До автоперевізників ТОВ «Юмвоса» і ПрАТ «АТП 11410» було направлено листи з наполегливою рекомендацією провести відповідну роботу з усунення порушень при перевезенні пасажирів, які вказані у Вашому зверненні.

Петицію підписали 272 особи з 250 необхідних.