+ ще 153 громади!

Нічне транспортне сполучення

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прохання до влади міста, при проведення цим літом тендеру на міські пасажирські перевезення, внести обов'язкову умову про:
Обов'язкове забезпечення усіх маршрутів мінімум 1 (однією) одиницю транспортного засобу до 23:00 (останнє коло на маршруті від 23 години, а не заїзд у депо до 23 години).
Тих перевізників, що дану умову виконати не зможуть, до участі у конкурсі не допускати.

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №514 (Ш-2076-1-1) «Нічне траспортне сполучення», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 01.06.2017 громадянином Шерсюк М.С.

Шановний Михайле Сергійовичу!

Відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" Ваша електронна петиція щодо транспортного сполучення в нічний час у місті виконкомом міської ради уважно розглянута. Повідомляємо наступне.

Графіки руху громадського транспорту (трамвай – тролейбус - автобус) розраховані таким чином, що в часи пік на лінію виходить максимальна кількість громадського транспорту, а у вечірній час (в тому числі до 23-00) кількість машин на лінії відповідає щільності пасажиропотіку. Це пов´язано з економічною доцільністю організації маршрутів з урахуванням їх окупності.
На даний час умови конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, який відбудеться у липні 2017 р., затверджені рішенням виконавчого комітету Краматорської міської ради № 407 від 07.06.2017 р. зі змінами (рішення виконавчого комітету Краматорської міської ради № 454 від 21.06.2017 р.).
Після конкурсу буде проведений моніторинг щільності пасажиропотіку у нічний час, за результатами якого будуть визначені маршрути з економічною доцільністю нічного транспортного обслуговування.

Заступник міського голови
С.О. Боєвський

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.