+ ще 143 громади!

Щодо звільнення Полупана І.І.

ОСВІТА

Прошу депутатів Краматорської міської ради розглянути наявність правових підстав щодо звільнення з посади заступника начальника Управління освіти м.Краматорська Полупана Івана Івановича. На період проведення перевірки щодо наявності таких підстав пропоную відсторонити вказану особу від виконання ним своїх посадових обов’язків, в т.ч. під час роботи за сумісництвом. Вважаю, що підставою для цього є достатні дані про його діяльність протягом квітня-червня 2014 року, а саме сприяння проведенню т.зв. «референдуму», можлива причетність та сприяння діяльності терористичної організації «ДНР», неодноразові критичні висловлювання на адресу військовослужбовців ЗС України та Національної гвардії України, заперечення російської збройної агресії проти нашої держави і надання їй оцінки як «громадянській війні» .
Прошу перевірити викладені на факти стосовно діяльності Івана Полупана на предмет відповідності листа МОН №1/9-382 від 29.07.14 «Про особливу відповідальність педагогічних та науково-педагогічних працівників» та прийняти рішення про звільнення його із займаної посади.

Додаткова відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №615 (Д-5403-7-1) «Щодо звільнення Полупана І.І.», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 15.11.2017 громадянином Денісовим В.О.

Шановний Валерію Олександровичу!

Уважно розглянувши підтриману електронну петицію до Краматорської міської ради щодо звільнення заступника начальника Управління освіти Полупана І.І. виконком Краматорської міської ради повідомляє, що відповідно до п. 5 Порядку розгляду електронної петиції у Краматорській міській раді, затвердженому рішенням міської ради від 12.10.2017 №28/VII-375 підготував проект рішення міської ради про створення Робочої групи з перевірки та проведення самої перевірки наявності правових підстав для звільнення Полупана І.І. з посади заступника начальника управління освіти Краматорської міської ради.
Дане питання було винесене на розгляд пленарного засідання 33-ї сесії Краматорської міської ради VII скликання 24 січня 2018 року та відхилене депутатським корпусом.

З повагою
Секретар міської ради Д.В. Ошурко

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №615 (Д-5403-7-1) «Щодо звільнення Полупана І.І.», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 15.11.2017 громадянином Денісовим В.О.

Шановний Валерію Олександровичу!

Відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" на Вашу електронну петицію до Краматорської міської ради щодо звільнення заступника начальника Управління освіти Полупана І.І. виконком Краматорської міської ради підготував відповідний проект рішення міської ради, який опублікований на веб-сайті міської ради.

З повагою
Секретар міської ради Д.В. Ошурко