ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Снег растаял вместе с асфальтом.
Еще не так давно Краматорчане гневно обсуждали количество неубранного снега на дорогах. Теперь, когда снег растаял сам, у всех на устах иная проблема - со снегом "сошел" и асфальт…

Появились ямы. Объехать все - невозможно. Пробитые колеса и погнутые диски. На дорогах огромные ямы! Машины влетаюи в них одна за одной.

Асфальт кладут не по технологии (в дождь, калюжи, листву, грязь...). Никто не отменял, что на материалах экономят. К сожалению, укладывают асфальт меньшей толщины. А оставшиеся денежки уходят в неизвестном направлении.

И самое досадное, на улицах где проводили «капитальные ремонты» на покрытии уже появились ямы, трещины, волны и наплывы. И все это за одну зиму! Хотя на ремонты выделяли средства из государственного бюджета и из бюджета города! А где же гарантия капитального ремонта и за чей счёт теперь будет выполнятся ремонт?

Прошу Вас, провести инспекционные проверки по всем дорогам где выполняли "капитальный" ремонт с целью проверить качество дорожных работ и эффективность использования бюджетных средств!

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №705 (Т-1427-1-1) «Выполнить проверку качества капитально отремонтированных дорог произведенных в 2016-2017году!», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 29.03.2018 громадянином Тіщенко К.О.

Шановний Костянтине Олеговичу !

Виконавчий комітет Краматорської міської ради розглянув Вашу підтриману петицію від 29.03.2018 року щодо проведення перевірки якості капітально відремонтованих доріг 2016-2017 роках та ефективність використання бюджетних коштів в м. Краматорську.
З метою забезпечення збереженості капітального ремонту, безпеки руху транспорту на автошляхах загального користування, керуючись рішенням Краматорської міської ради від 12.10.2017 № 28/VII-375 «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.10.2015 № 57/VI-273 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції у Краматорській міській раді», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила: створити робочу групу з обстеження автомобільних доріг загального користування та внутрішньо-квартальних доріг, на яких в 2016-2017 році проводився капітальний ремонт, робочій групі в строк до 15.05.2018 року провести обстеження.
Проект рішення буде розміщено на офіційному веб-сайті міської ради в десятиденний строк з дати початку її розгляду та внесенний на розгляд сесії міської ради відповідно до вимог Регламенту Краматорської міської ради: http://krm.gov.ua.
За результатами перевірки Вас буде додатково повідомлено або ви маєте можливість особисто ознайомитись з результатами за адресою м. Краматорськ, б-р Машинобудівників, 23/202.

Заступник міського голови
С.О. Боєвський

Петицію підписали 263 особи з 250 необхідних.