McDonald’s у Краматорську

Запросити компанію McDonald's в наше місто! Краматорськ з 2014 року є обласним центром Донецької області. По-перше це дасть більше вакансій в місті. По друге на це звернуть увагу туристи, жителі міста і жителі тимчасово окупованих територій (ОРДЛО), коли будуть приїжджати і після повернення додому розповідати про те, що на звільнених територіях міста облаштовують, а McDonald's одна з ознак цього
.

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №851 (П-4461-4-1) «McDonald’s у Краматорську», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 29.10.2018 громадянином Погожим В.Г.

На Вашу електронну петицію з пропозицією запросити корпорацію «МакДональдз» відкрити ресторан швидкого харчування на території міста Краматорська, повідомляємо:

Згідно ст. 6, ст. 19 Конституції України органи законодавчої, виконавчої та судової влади здійснюють свої повноваження у встановлених Конституцією межах і відповідно до законів України. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Відповідно до норм Закону України від 02.07.2015 № 577-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції», рішення Краматорської міської ради від 12.10.2017 № 28/VII-375 «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.10.2015 № 57/VI-273 «Про затвердження порядку розгляду електронної петиції у Краматорській міській раді», означене Вами питання буде винесено на розгляд сесії міської ради відповідно до вимог Регламенту Краматорської міської ради.
Про результати розгляду Ви будете повідомлені у встановлений законом термін.

Заступник міського голови
С.Р. Фальченко

Петицію підписали 261 особа з 250 необхідних.