Ремонт центрального входу у будівлю НВК ЗОШ №6

Від імені батьків та учнів Краматорського НВК (ЗОШ № 6-ДНЗ) звертаюся з проханням надати інформацію щодо строків закінчення ремонту центрального входу у будівлю школи, який розпочато за Договіром № 18/05/18-58 від 21.05.2018. Замовником ремонтних робіт за вище зазначеним Договором  є Управління капітального будівництва та перспективного розвитку міста Краматорської міської ради в особі начальника управління Османова Саіда Імрановича , а підрядником – ФОП Попідрібко Андрій Сергійович, ІПН 3027314578.

Згідно п. 3.1. Додаткової угоди № 3 від 30.10.18 строк закінчення ремонтних робіт спливає 20.12.2018. Але станом на 10.12.2018 ремонтні роботи не проводяться і не закінченими є:

-не встановлено поручні на вході та пандусі;

-не встановлені протиковзкі накладки на сходи, вкриті кахельної плиткою;

-не змонтована система для зливу дощової води з даху.

У зв’язку з неповним виконанням робіт щодо ремонту центрального входу ЗОШ № 6-ДНЗ після того, як випав перший сніг, адміністрацією закладу з метою запобігання травмування дітей, батьків, вчителів та інших відвідувачів його було зачинено. На теперішній час вхід до ЗОШ № 6-ДНЗ здійснюється лише через запасні двері зі шкільного подвір’я. Враховуючи те, що у ЗОШ № 6-ДНЗ навчається більше 1000 учнів, це є великою перешкодою доступу дітей та працівників до будівлі.

Вимагаємо безумовного виконання усіх пунктів за Договором № 18/05/18-58 від 21.05.18 р. та забезпечення гідних умов для отримання освіти учнями Краматорського НВК (ЗОШ № 6-ДНЗ).

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №872 (М-5158-3-1) «Ремонт центрального входу у будівлю НВК ЗОШ №6», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 13.12.2018 громадянкою Мєлєховою М.В.

Шановна Марино Валеріївно!

Розглянувши Вашу електронну петицію стосовно виконання умов договору підряду №18/05/18-58 від 21.05.2018р., укладеного між Управлінням капітального будівництва та перспективного розвитку міста Краматорської міської ради та ФОП Попудрібко А.С. на виконання робіт по об’єкту «Капітальний ремонт центрального входу навчально-виховного комплексу (ЗОШ№6)», виконавчий комітет Краматорської міської ради повідомляє наступне.
Станом на поточну дату встановлено поручні на вході та пандусі; встановлено противоковзкі накладки на сходах, вкритих кахельною плиткою; змонтовано систему для зливу дощової води з даху.
З метою контролю за виконанням умов договору підряду №18/05/18-58 від 21.05.2018 р., вирішено доручити Управлінню капітального будівництва та перспективного розвитку міста Краматорської міської ради провести ретельну перевірку повноти виконання умов зазначеного договору та вжити заходи щодо повного їх виконання в разі виявлення відхилень від договірних умов. Відповідний проект рішення за результатами розгляду підтриманої петиції оприлюднений на офіційному сайті Краматорської міської ради Згідно з рішенням Краматорської міської ради від 12.10.2017р. №28/VII-375 «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.10.2015 №57/VI-273 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції у Краматорській міській раді».

Заступник міського голови
С.Є. Ніконенко