Вимкнення попереджувального звукового сигналу світлофору на перехрестях центральних вілиц міста Краматорськ

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Щодня о 6.00 ранку до 21.00 на центральних вулицях міста (перехрестя вул. Дружби та вул. Василя Стуса, вул.Василя Стуса та вул. Двірцевої, вул. Василя Стуса та вул.Паркової) вмикають звукові сигнали, які супроводжують перемикання кольорів світлофору: спочатку попереджувальний звуковий сигнал перед голосовим та голосові сигнали - дозволено переходити дорогу, заборонено переходити дорогу. Для кого вони вмикаються - невідомо, бо відстань між сигналами така (менше хвилини) і сила звуку, особливо попереджувального сигналу, приголомшлива, що сліпий не встигне зорієнтуватись і перейти вулицю самотужки, а тим, хто бачить, вони для цього не потрібні.
Але тим, хто мешкає або працює поряд з цими світлофорами, доводиться цілий день слухати цей пронизливий попереджувальний сигнал, який постійно лунає і який чути на два квартали навкруги, особливо зранку, коли немає пішоходів і напливу транспорту, і до вечора. І не рятують від нього ні зачинені вікна, ні двері.

У зв'язку з вищевикладеним, пропоную вимкнути, на вищезазначених перехрестях, попереджувальний звуковий сигнал світлофорів, залишивши тільки основні голосові сигнали: дозволено переходити дорогу, заборонено переходити дорогу.

Дата створення:

Станом на 29 березня петицію підписали 68 осіб з 250 необхідних.