Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 141 громадa!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Прохання про зменшення оплати за харчування у дитячих садочках 101 3 березня 0

Станом на 21 травня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Про проходження тесту на детекторі брехні.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

АНОЩЕНКО СЕРГІЙ ІВАНОВИЧ

На Вашу петицію щодо проходження тесту депутатами міської ради, керівництвом міської ради та виконавчого комітету на детекторі брехні, яка надійшла на веб-сайт Вараської міської ради та виконавчого комітету, зареєстрована 24.01.2018 за №1/03.3-14/17 та набрала необхідну кількість голосів, повідомляєно наступне.
Підняте Вами питання потребує виділення додаткових коштів з міського бюджету та розроблення відповідної цільової програми.
Використання поліграфа в Україні здійснюється на підставі норм Конституції України (ст.28, 32), законодавства про працю та інших нормативно-правових актів. У ст.28 Конституції України наголошується: "Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим та іншим дослідам". Використання поліграфа підпадає під формулювання "інші досліди". У ст.32 Конституції України закріплено, що збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її письмової згоди " не допускається".
Відповідно Ваша петиція направлена на розгляд депутатів Вараської міської ради та проводиться робота з підготовки відповідного проекту рішення міської ради.
Дана відповідь може бути оскаржена до вищих органів влади або/та суду.

Станом на 21 травня надано відповідь на 7 петицій Переглянути