Єдина система

Заміна прогнившого дитячого майданчика біля ТЦ "Гостинець" 147 4
Заміна прогнившого дитячого майданчика біля ТЦ "Гостинець" 147 4
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Multiboard в кожну школу

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ПУСТОВІТ ГРИГОРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

У відповідь на Вашу петицію щодо придбання мультибордів у заклади загальної середньої освіти міста повідомляємо наступне.
Запис та специфікація про інтерактивні панелі (мультиборди) відсутні у типовому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для кабінетів природничо - математичних предметів загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженому наказом МОН України 22 червня 2016 року № 704, типовому переліку комп’ютерного обладнання для закладів дошкільної, середньої та професійної освіти, затвердженому наказом МОН України 02 листопада 2017 року № 1440, примірному переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, затвердженому наказом МОН України 13 лютого 2018 року № 137.
На даний час відсутня інформація про дослідження сертифікованими організаціями, об’єднаннями, компаніями рівня засвоєння знань школярами при використанні в освітньому процесі інтерактивних панелей замість інтерактивних дошок.
Функціонал інтерактивних панелей, описаний у петиції, забезпечується також інтерактивними дошками. Програмне забезпечення МогаВоок призначене і для інтерактивної панелі, і для інтерактивної дошки.
Приблизна вартість мультимедійного комплексу (інтерактивна дошка (мінімальний розмір інтерактивного проекційного зображення активної поверхні дошки - не менше ніж діагональ 77” (195 см) при співвідношенні сторін 4:3 (ширина 156 см, висота 117 см)), проектор, ноутбук) - 70 тис. грн. Приблизна вартість інтерактивної панелі (діагональ 75" (190 см)) - 190 тис. грн.

Станом на 21 травня надано відповідь на 162 петиції Переглянути