Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 172 громади!
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Припинення смороду в м.Луцьк 375 16 липня 10

Станом на 20 липня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Ні стихійному басейну на перехресті вулиць Кравчука і Воїнів-афганців,7!

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ПУСТОВІТ ГРИГОРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Ваша петиція щодо відведення дощових та зливових вод на перехресті вулиць Кравчука та Воїнів-афцанців розглянута.
З метою недопущення підтоплення вказаної території у 2018 році було додатково встановлено шість дощоприймачів на перехресті вулиць Кравчука та Воїнів-афганців, завдяки чому під час помірних опадів не відбувається підтоплення зазначеної території. Тимчасове підтоплення вулиць Кравчука та Воїнів-афганців відбувається під час аномальних сильних опадів, яке пов’язане з рельєфом території забудови, але завдяки додатково встановленим зливоприймачам дощова вода сходить за короткий проміжок часу після закінчення опадів.
Департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради наголошено директору ЛСКАП „Лyцькcпeцкoмyнтpaнc,, на своєчасному обслуговуванні та підтриманні мережі зливової каналізації у даному мікрорайоні в технічно-справному стані.
По питанню проведення ремонту прибудинкової території
інформуємо, що департамент житлово-комунального господарства виступає замовником робіт з капітального ремонту об’єктів вулично-дорожньої мережі відповідно до рішення міської ради від 31.01.2018 № 37/25 «Про погодження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2018-2019 роки». Прибудинкова територія по вулиці Воїнів- афганців, 7 в даних переліках відсутня, а тому провести вищезазначені роботи в поточному році немає фінансової можливості.

Станом на 20 липня надано відповідь на 171 петицію Переглянути