+ ще 153 громади!

Проти будівництва церкви на вулиці Конякіна за рестораном "Вогнем і мечем"

Прошу підтримати петицію проти будівництва церкви вулиці Конякіна за рестораном "Вогнем і мечем". На цьому місці мав будуватись дитячий садок, а депутати Луцької міської ради вирішили що церква більше потрібна ніж дитячий садок. Схаменіться дітям нема куди в садки йти, черги на роки вперід, а церков вже досить в Луцьку.

Повідомляємо Вас про те, що електронна петиція зареєстрована на сайті міської ради проти будівництва церкви на вул. Конякіна за рестораном Вогнем і мечем" розглядалась на засіданні постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру 22.11.2017
о 09.00 год. на якій вищевказану електронну петицію комісія взяла до відома.
Також, електронну петицію розглядала постійна комісія міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 24.11.2017 о 10.00 год. та рекомендувала постійній комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру повторно розглянути її.