Світлофор на перехресті вул. К.Карого- Задворецька

Шановні можновладці, управлінці, керівники, "правителі" і т.п нашого міста!
Я мама двох дітей, які здобувають освіту в одному з навчальних закладів м.Луцьк.
Щоранку я відвожу їх на навчання і далі їду сама на роботу. Щоб зробити цю не складну процедуру, треба "пройти один з кругів пекла", який називається "КОРОК НА ПЕРЕХРЕСТІ вулиць К.Карого - Задворецька" в ранковий час пік. І я така не одна. НАС ТИСЯЧІ!!!
А таких часів на протязі доби декілька. Проїхати це перехрестя максимально швидко і безпечно практично не реально. Стоячи, так би мовити, в черзі, чекаючи свого часу проїзду, завжди знайдеться хтось, хто поспішає ще більше. І цей ХТОСЬ шукає "лазійку", щоб проскочити, створюючи небезпечну ситуацію на дорозі.Тим самим наражає на небезпеку і себе, і інших учасників руху.
Скажіть, мені (і не тільки мені) будь ласка, скільки ще треба ДТП щоб сталось, аби ВИ прийняли рішення про встановлення світлофорів на даному перехресті? Чи щотижневі ДТП (якщо не через день, а то і щодня) є одним з пунктів по виконанню планів по оформленню аварій???Чи що ще? Скільки ще треба скалічених людей і автівок, щоб СІЄ ЧУДО (СВІТЛОФОР) там з"явилось?
Дякую за розуміння і чекаю на підтримку

Дата створення:

Станом на 23 травня петицію підписали 148 осіб з 300 необхідних.