За МакДональдс у Луцьку

Шановні депутати Луцької міської ради!
Закликаємо Вас не підтримувати проект рішення, яким окремі депутати хочуть відмінити своє рішення від березня 2016 р. про проведення аукціону щодо земельної ділянки на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського. Зі слів колишнього заступника міського голови Тараса Яковлєва відомо, що проведення аукціону на цю ділянку планувалося командою покійного мера Миколи Романюка після попередніх перемовин з інвесторами, які планували на цій ділянці спорудження ресторану МакДональдс. І МакДональдсу у Луцькупідійшло лише це місце для зведення ресторану.
Наявність МакДональдсу в місті це ознака належності до цивілізованих міст, які залучають туристів та інвесторів. Це нові робочі місця, і надходження до бюджету.
Якщо ви підтримаєте рішення про відміну аукціону, то таким чином поховаєте мрію багатьох молодих лучан мати МакДональдз у своєму місті. І лучани знову змушені будуть відвідувати ресторани цієї мережі в Рівному, Львові чи Києві.
Вважаємо безвідповідальною позицію депутатів, які часто скаржаться на нестачу коштів у міському бюджеті, а самі відмовляються від продажу земельної ділянки на аукціоні, який дасть змогу отримати не один мільйон гривень надходжень до бюджету.
Разом не дозволимо відібрати мрію про МакДональдс у лучан! Підписуємось!

Інформуємо, що Ваша петиція була розглянута на засіданні постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, витяг з протоколу даної комісії від 21.03.2018 року №68 додається.