+ ще 153 громади!

Світлофор на перехресті вул. Задворецька - вул. Карпенка-Карого-вул.Чорновола

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Народ !!!!! Скажіть мені скільки ще мають гинути люди через недбальство, пофігізм,
і так далі!!!!!! Давайте обладнаємо світлофорним регулюванням це довбане перехрестя доріг вул. Задворецька - вул. Карпенка-Карого-вул Чорновола....... Це перехрестя аварійно небезпечне, (так як вулицю Карпенка Карого водії транзитних машин сприймають за головну незважаючи на знаки)А пішоходи вискакують як телята нехтуючи правилами дорожнього руху. І тільки через це на цьому перехресті часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди. Встановлення світлофора допоможе забезпечити безпеку руху транспорту та полекшить життя усім громадянам нашого славного міста. А даний світлофор синхронізувати з світлофором З/Д як на перехресті вулиць Набережна та Стрілецька.Там же все стало простіше і випадків ДТП сутєво меньше!!!!!!!!!!!!!!!

Колективне звернення щодо влаштування регульованого руху на перехресті вулиць Карпенка-Карого - Задворецька - Чорновола розглянуто.
У 2017 році на вказаному перехресті планувалося влаштувати світлофорне регулювання та змінити організацію дорожнього руху. На замовлення департаменту ЖКГ була розроблена проектно-кошторисна документація. У зв’язку з наявністю залізничного переїзду на вулиці Задворецькій проектна документація потребувала погодження з різними службами Львівської залізниці. Узгодження та вирішення ряду технічних питань зайняло тривалий термін, а тому роботи по будівництву світлофорного об’єкта на перехресті вулиць Карпенка-Карого-Задворецька- Чорновола заплановано розпочати у 2018 році. Роботи будуть виконані за умови виділення коштів на вказані цілі.