Встановлення "лежачих поліцейських" біля школи 27 на вул.Липинського

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Нарешті завершено будівництво 27-ї школи у 55-му мікрорайоні міста і з вересня за парти цього навчального закладу сідає понад 500 маленьких лучан. Влада міста подбала і про хороші дороги до школи та садочка №40, що розміщений по сусідству. Так у минулому році капітально відремонтована вулиця Липинського, цьгоріч - вулиця Гончара. Однак при ремонті вулиці Липинського не було передбачено встановлення "лежачих поліцейських". На жаль культура водіння автомобілів в луцьких автолюбителів дуже низька і вони, не зважаючи на встановлені знаки обмеження швидкості та позначені пішоходні переходи на цій ділянці дороги постійно перевищують дозволену швидкість і наражають на небезпеку діток, що відвідують садочок та учнів школи-ліцею № 27. На загальнобатьківських зборах шкільних зборах батьки прийняли рішення звернутись з клопотанням до влади міста щодо встановлення двох "лежачих поліцейських" на вулиці Липинського біля садочка № 40, а також встановлення знаку "Стоянка заборонена" на вулиці Гончара, біля центрального входу у школу - ліцей. Просимо міську владу Луцька підтримати це рішення батьків і вирішити питання по суті.

Колективне звернення щодо встановлення елементів примусового зниження швидкості транспортних засобів на вул. Липинського розглянуто.
На даний час на замовлення департаменту житлово - комунального господарства завершується виготовлення кошторисної документації. Після виготовлення кошторисної документації та визначення підрядної організації будуть розпочаті роботи по влаштуванню елементів примусового зниження швидкості транспортних засобів.