Облаштування пішохідної доріжки з вулиці Писаревського у двір Школи №22

За ініціативою мешканців мікрорайону та за сприяння Департаменту ЖКГ Луцької міської ради, влітку було прокладено доріжку з бруківки, через сквер з вул.Писаревського до світлофору на пр-ті Відродження, встановлено освітлення та лавки. Проблемним залишився відрізок з вул. Писаревського у двір школи №22, що перетинається з уже створеною доріжкою, через який проходить дуже великий потік людей (жителі мікрорайону, учні школи).
З метою забезпечення проходу до школи, завершення благоустрою паркової зони та створення комфортних умов для мешканців району та учнів школи, просимо виділити кошти та провести роботи з укладання бруківкою даної доріжки (довжина близько 60 метрів).
Бруківка уже є в наявності на території скверу, тому потрібно провести тільки її вкладання.

Ваше звернення щодо влаштування пішохідної доріжки з вулиці Писаревського у двір школи № 22 розглянуто.
На даний час провести роботи з влаштування пішохідної доріжки з вулиці Писаревського у двір школи №22 немає фінансової можливості.
Дане питання знаходиться на контролі в департаменті житлово - комунального господарства та буде розглянуто при додатковому фінансування статті витрат на ремонт об’єктів вулично - дорожньої мережі.