+ ще 172 громади!

Відновлення маршруту №18

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Дуже просимо відновити маршрут №18. Тому що добиратись на вул.Мазепи вул.Софії-Ковалевської немає чим. Та навіть як маршрут №18 їздив на Дубенську це було дуже зручно туди мало що їздить. І студенти багато хто сідали їхали з вул. Софії-Ковалевської на вул.Львівську і навпаки... Якби продовжили маршрут до заводу Кромберг і району ЛПЗ, напевне не збитковий був би маршрут.
Просимо Вас розглянути наше звернення, і прийняти позитивне рішення.

На Ваше звернення повідомляємо, що відповідно до договору №02 на перевезення пасажирів автомобільним транспортом виконавчий комітет Луцької міської ради надав право на перевезення пасажирів за маршрутом № 18 “Окружна (масив “Маяк”) - Окружна (Ринок Новий)” перевізнику ПрАТ “Луцьке АТП 10701 ”.
На засіданні виконавчого комітету 17.10.2018 заслуховувався звіт керівника підприємства-перевізника “Про виконання приватним акціонерним товариством “Луцьке АТП 10701” договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом”, де одним з питань було сполучення за маршрутом № 18.
Разом з тим, управлінням транспорту та зв'язку 25.10.2018 проведено нараду з перевізниками щодо виконання договірних умов, стану транспортних засобів, поведінки водіїв. За результатами наради перевізників зобов'язано покращити якість надання послуг та провести на підприємствах додаткові інструктажі з водіями.