Облаштувати пішохідний перехід на вулиці Кравчука

Просимо належним чином облаштувати пішохідний перехід на вулиці Кравчука, неподалік спорткомплексу "Олімпія". В цьому місці значний пішохідний рух, дорогу переходять мешканці будинків Кравчука, 15а-15л, Зацепи, 3а-3л, Кравчука 11б, Кравчука, 11в, а також відвідувачі спорткомплексу "Олімпія" та продуктових магазинів, які знаходяться поблизу.

Сам перехід впирається в частину газону. Тому при надмірній вологості утворюється болото, через яке пройти складно. Особливо це актуально, коли дорогу переходять діти, які йдуть до школи. Перехожі не можуть рухатися по переходу з однаковою швидкістю та прогнозованою траекторією руху, що може створювати аварійні ситуації на цій ділянці дороги.

Зважаючи на сказане вище, просимо облаштувати перехід твердим покриттям на частині газону.

У зв’язку з надходженням електронної петиції щодо влаштування твердого покриття на пішохідному переході в районі будинку №15Д на вулиці Кравчука повідомляємо, що департаментом житлово-комунального господарства у весняно-літній період заплановано провести вищевказані ремонтні роботи.