Не закривати 47 маршрут

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Вчора в ЗМІ та в соціальних мережах з'явилась інформація про закриття маршруту №47.
Маршрут сполучення 40-й квартал (КРЗ) - Боголюби (лікарня), єдиний автобус, що їде по вул. Чернишевського. Автобуси №47 завжди заповнені пасажирами. В години ПІК не завжди можна сісти в цю маршрутку, що свідчить про її актуальність.
Я проживаю в с. Тарасове, мої діти відвідують гуртки в місті Луцьку біля ТАМ-ТАМу. 47 маршрутний автобус - це єдиний транспорт, яким можна доїхати в цей район без пересадки. Якщо 47 автобус знімуть, в наш район (с. Тарасове) буде ходити лише 31 маршрутка, якою не можна доїхати ні до ст. Ринку, ні до ТАМ-ТАМу. Та й взагалі, добратись вранці на роботу буде проблематично, через брак транспорту. Так як один маршрут на таку кількість населення - це дуже мало.
Просимо посприяти у вирішенні даної проблеми.

Відповідно до заяви перевізника, що обслуговував маршрут №47, договір на перевезення пасажирів розірвано з ініціативи перевізника. Для того щоб компенсувати роботу автобусів маршруту №47 внесені зміни в автобусну мережу, а саме маршрут №3 буде курсувати по вул.Чернишевського та залучено додатково два автобуси (всього 12 автобусів), на маршрут №31 залучено додатково три автобуси (всього 11 автобусів, інтервал руху буде 12 хвилин).
Зазначені зміни вступили в дію з 15.02.2019.

Петицію підписали 331 особа з 300 необхідних.