Придбання квартири для сім'ї Яценюків, які вимушено продали житло задля порятунку своєї доньки.

Шановні депутати Луцької міської ради.
Минулого року, сім'я Яценюків, недочекавшись допомоги від держави, вимушено продали свою квартиру у Луцьку та взяли на себе багато кредитних забов'язань, задля спасіння своєї доньки,учениці сьомого класу луцького НВК «Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського» Ангеліни Яценюк, в якої діагностували судинну мальформацію.
Вже цього місяця, дитину мають прооперувати, але при позитивних прогнозах, дитину по факту привезуть після операції в стару, непристосовану до елементарних умов хатину без зручностей на околиці міста, в яку переїхала сім'я після продажу квартири.. Сьогодні ми не можемо стояти осторонь біди людей які потрапили в складну життєву ситуацію. Хочу нагадати що саме завдяки допомозі небайдужих, а не компетентних державних органів, щороку врятовується сотні людських життів. Тому думаю і наша громада не буде проти, як замість декількох клумб, чи ста метрів бруківки, в цієї сім'ї з'явиться затишна нова оселя. Незважаючи на всі недопрацювання, та політичні передвиборчі баталії, давайте всі разом покажемо що ми дійсно маємо право називатися -ЛЮДЬМИ.

У відповідь на електронну петицію щодо придбання квартири для сім'ї Яценюків, які вимушено продали житло задля порятунку своєї доньки повідомляємо, що відповідно до статті 42 Житлового кодексу жилі приміщення надаються тільки громадянам, які перебувають на обліку потребуючих поліпшення житлових умов та внесені до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов.
Поліпшити житлові умови без врахування черговості виконком міської ради не має законних підстав.
З даною електронною петицією ознайомлено депутатів Луцької міської ради.