+ ще 183 громади!

Добудувати корпус 13 загальноосвітньої школи

Прошу закласти в бюджет м Луцька на 2020рік кошти для будівництва корпусу Загальноосвітньої школи 13 , оскільки усі , в першу чергу діти , їхні батьки , вчителі і жителі цілого мікрорайону цього потребують !!!!
Майбутнє Луцька і цілої України формується саме за шкільними партами і Наш з Вами обов'язок забезпечити все , для надання умов і розвитку маленьких

На Вашу петицію щодо добудови корпусу комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради» повідомляємо, що Луцькою міською радою на 2020 рік буде подана пропозиція щодо включення вище зазначеного об’єкту до Переліку інвестиційних проектів, які будуть фінансуватися за кошти ДФРР у 2020 році, та направлено лист народному депутату України від міста Луцька про подачу заявки у Міністерство фінансів на надання субвенції з державного бюджету (відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій).