Повернути зупинки на вимогу

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прохання повернути зупинки на вимогу на висадку з міста по вул Героїв УПА та впорядкувати дорожні знаки. Хочу надати свої рекомендації як шофер маршрутного таксі 26а. Відновити зупинку "на висадку" перехрестя з вул Озерецька, також між перехрестями з вул Ціолковського та Жуковського, натомість можна прибрати зупинку біля садочка (вона користується ниською популярністю). Також велике прохання добавити зупинки по обидві сторони дороги на вул Заньковецької біля буд #20(біля повороту на Вахтангова), перенести зупинку на висадку на вул Вахтангова буд 25 до буд 29, добавити зупинку на висадку біля буд 55. У зворотному напрямку встановити знак зупинки біля буд 45 по вул Вахтангова. Тепер щодо врегулювання руху велике прохання обмежити зупинку ТЗ хоч би по одній стороні дороги по вул Героїв УПА біля магазину "Вишківський" бо як спиняються з обох сторін частенько створюється аварійна ситуація. Організувати пішохідні переходи по вул Заньковецької до маршрутних зупинок оскільки там школа і часто переходять діти, також встановити знак "обережно діти" по вул Заньковецької з обох сторін школи. Встановити дзеркало огляду закритих перехресть на перехресті Заньковецької та Вахтангова. Всім дякую за підтримку і впровадження моїх рекомендацій! Ps Якщо би ще заасфальтували ямище на перехресті вулиць Заньковецької та Вахтангова НЕ БУЛО Б ВАМ ЦІНИ! Дякую!

Дата створення:

Станом на 16 листопада петицію підписали 225 осіб з 300 необхідних.