Впорядкувати режим роботи світлофора на перехресті Відродження - Загородня. Намалювати пішохідний перехід.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Проблема перехрестя Відродження - Загородня у відсутності пішохідного переходу, та неправильно налаштованому режимі роботи світлофора. А саме:
1. Відсутній пішохідний перехід;
2. Розміщення світлофора блокує виїзд машин з Загородньої наліво;
3. Додаткова секція світлофора не має жодної потреби, тільки ускладнює рух. Вказуючи направо, секція працює разом з червоним світлом, зобов'язуючи надати перевагу іншому транспорту. При цьому зустрічний транспорт по ПДР повинен уступити дорогу рухаючомуся в зустрічному напрямку, по стрілці направо. Виникає суперечлива ситуація, коли обидва напрямки мають дати дорогу зустрічним.
4. Взагалі наявність світлофора в тому місці, без пішохідного переходу не має ніякої потреби.
Роз'яснення:
По Загородній щодня рухаються тисячі людей. Тротуари закінчуються впираючись в дорогу і нема переходу через Відродження. Найближчий перехід - 100м в сторону дитячої лікарні. Незручність в тому, що саме тут потік людей найбільший і люди не хочуть давати коло більше 200 метрів, йдуть прямо через дорогу. Це місце аварійно небезпечне. Не зрозуміло чому при такому плануванні вулиць та тротуарів тут нема переходу? Тому пропоную або створити додатково перехід, або перенести той, що знаходиться далі, на перехрестя. Людям має бути зручно, а благоустрій має створюватись в першу чергу для зручності та безпеки людей.
Також прошу розглянути доцільність розміщення світлофору в даному місці, або впорядкувати його режим так, щоб усунути вищевказані проблеми.

Дата створення:

Станом на 23 серпня петицію підписали 149 осіб з 300 необхідних.