+ ще 192 громади!

Надати можливість альтернативної оплати в громадському транспорті

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

З введенням безготівкової оплати в громдському траспорті вимагаю надати можливість оплати проїзду не лише Citycard ,а й альтернативу банківську карту, в ідеалі ще і можливість оплати з додатку на телефоні! Не бачу жодної переваги в носінні ще однієї картки (citycard) за 35грн. та шукати пункти поповнення цієї ж карти. Ми всі вже давно маємо банківські карточки, більшість з NFC, нам не потрібно нікуди бігати, щоб її купити, поповнити, перевіряти баланс, також гості міста не будуть ходити пішки до "терміналів citycard", а відразу зможуть оплатити свій проїзд в транспорті. Ми ВЖЕ готові оплачувати проїзд в безготівковій формі - банківською картою з NFC. На сьогодні в нас є 3 пункти видачі карток, і в десятки більше банківських відділень в яких за необхідності можна змінити банківську карту на новішу з NFC і в той же момент забути про термінали для поповнення citycard яких зараз немає. На даний момент це все похоже на велике бажання якогось чиновника заробити кошти на продажі карток citycard.

У відповідь на петицію щодо альтернативної оплати проїзду у громадському транспорті окрім карток СІТІКАРТ інформуємо наступне.
За інформацією представників компанії ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ», мобільний додаток, за допомогою якого можна буде оплатити проїзд через смартфон, планують запустити орієнтовно через тиждень. Всі інші, передбачені договором методи оплати проїзду будуть запроваджуватись по мірі виконання технологічного процесу запровадження системи.