Відмінити перенесення Центрального Ринку

Залишити ринок в колишньому місці, і оновити його, тобто зробити реконструкцію!!!

Петицію, щодо залишення Центрального ринку в колишньому місці та оновлення його, тобто проведення реконструкції розглянуто.
Враховуючи розташування Центрального ринку в історичній частині міста в безпосередній близькості до Луцького замку, постійне утворення автомобільних заторів поблизу ринку, відсутність достатньої кількості паркомість та незадовільний санітарний стан прилеглої території, збереження ринку в сьогоднішньому стані недопустимо.
Рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 18.12.2019 «Про оголошення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу концепцію розвитку території, прилеглої до Луцького замку» оголошено конкурс для визначення перспективи розвитку території прилеглої до Луцького замку, в тому числі і території Центрального ринку.
На території ринку розміщені об’єкти нерухомого майна, на які зареєстровано право власності відповідно до чинного законодавства (криті торгові павільйони, кафе та ін.), дані об’єкти необхідно реконструювати до сучасних вимог та в них і надалі може проводитись торгівля.
Перспективні заходи, щодо розвитку території Центрального ринку, будуть визначені на основі результатів архітектурного конкурсу та з врахуванням вимог до забудови в і сторичній части н і міста.