Забезпечити транспортне сполучення між вулицями Козакова,В. Хурсенка,Мазепи,С. Ковалевської,Ветеранів,В. Чорновола,Шопена,Потебні та селом Рованці

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

У зв'язку з тим,що АТП10701 відмовилось обслуговувати маршрути під номерами 9 та 18 пропоную запустити маршрут №18 за маршрутом вул. Дубнівська - с. Рованці,який буде курсувати за таким маршрутом: вул. Дубнівська - вул. Авторемонтна - вул. Рівненська - вул. Козакова - вул. В'ячеслава Хурсенка - вул. Мазепи - вул. Софії Ковалевської - просп. Відродження - вул. Ветеранів - вул. В'ячеслава Чорновола - просп. Соборності - просп. Перемоги - вул. Шопена - просп. Волі - вул. Словацького - вул. Богдана Хмельницького - вул. Данила Галицького - вул. Гнідавська - вул. Потебні - вул. Львівська - Новий Ринок - вул. Станіславського - вул. Бенделіані - б-р Дружби Народів - вул. Марка Вовчка - вул. Грабовського - вул. Потебні - с. Рованці. У зворотному напрямку с. Рованці - вул. Потебні - вул. Грабовського - вул. Марка Вовчка - б-р Дружби Народів - вул. Бенделіані - вул. Станіславського - Новий Ринок - вул. Львівська - вул. Потебні - вул. Гнідавська - вул. Данила Галицького - вул. Ковельська - вул. Глушець - вул. Паркова - просп. Волі - вул. Шопена - просп. Перемоги - просп. Соборності - вул. В'ячеслава Чорновола - вул. Ветеранів - просп. Відродження - вул. Софії Ковалевської - вул. Мазепи - вул. В'ячеслава Хурсенка - вул. Козакова - вул. Рівненська - Київський майдан - вул. Дубнівська.

Розглянувши петицію щодо забезпечення пасажирськими перевезеннями до с. Рованці інформуємо наступне.
Відповідно до ст.7 Закону України «Про автомобільний транспорт» забезпечення організації пасажирських перевезень на приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути), покладається на обласні державні адміністрації.
Додатково повідомляємо, що відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 28.01.2020, рух автобусів маршруту №26 “Вишків - Рівненська” буде здійснюватись через вулицю Шопена.