Дорога між гімназією №18 і Дитсадком №35 і +

Зробити нормальну дорогу між гімназією №18 і Дитсадком №35, навести порядок з контейнерами для сміття вкінці цієї дороги ( наразі там постійна антисанітарія), + поставити додаткові контейнери для сміття по вул. Запорізькій ( де зараз наявне стихійне сміттєзвалище, яке періодично але неохайно забирається спецкомунтрансом, тому як наслідок --- при самій дитячій площадці біля багатоповерхівки на вул. Січова,5 -- постійно залишається на землі купа скла і розкидане сміття,).

У відповідь на петицію повідомляємо наступне. Рішенням сесії Луцької міської ради від 02.02.2016 №3/27 "Про погодження переліку об'єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки" передбачені кошти на капітальний ремонт заїзду з пр. Відродження до гімназії №18 та ДНЗ №35 з улаштування тротуарів, стоянки для автотранспорту та місць для збору твердих побутових відходів. В даний час розробляється проектно-кошторисна документація.
Також доводимо до відома жителів вул. Запорізької, що загальні контейнери для приватного сектору не передбачені, так як витрати на їх придбання не передбачені тарифом на вивіз побутових відходів. Індивідуальні
контейнери ємкістю 0,12 м або 0,24 м можна придбати з помісячною розбивкою платежу терміном на три роки, згідно розпорядження міського голови № 291 від12.08.2014 р.