Перейменувати вулицю Луцька на честь В'ячеслава Хурсенка

Шановні лучани і шанувальники творчості В'ячеслава Хурсенка! Прошу Вас підтримати петицію, щодо перейменування вулиці Луцька на його честь.

В'ячеслав Хурсенко - народився 01.06.1966 року, лучанин. Тут він закінчив музичну школу й училище. Здобув медичну освіту за спеціальністю фельдшер-акушер. Починаючи з дев'яностих років минулого століття, став відомий, як співак, композитор (зокрема, завдяки участі у фестивалі "Оберіг"), висококласний віолончеліст.
В'ячеслав Хурсенко - автор і виконавець пісень "Соколята", "На острові чекання", "Сповідь", "Панує ніч", "Я тебе розлюбив", "Віра, Надія, Любов", "Шалений час", "До рідного дому", "Ковток вина" та багато інших. Головний хіт Хурсенка - пісня "Соколята", була написана для Василя Зінкевича
Пісні Хурсенка виконують співаки у популярних українських передачах і на концертах, а також звучать у фільмах відомого режисера Оксани Байрак "Жіноча інтуїція" та "За два кілометри до Нового року".
Трагічно загинув 08.09.2009 р. у віці 43 роки.
Було б добре перейменувати вулицю Московську на його честь, адже він жив поруч на вулиці Відродження 4. Якщо ні то іншу вулицю.
Заздалегідь дякую!

У відповідь на підтриману петицію про перейменування однієї з вулиць міста Луцька на честь В'ячеслава Хурсенка повідомляємо наступне. Згідно з витягом з з протоколу №1 від 26.02.2016 засідання комісії міської ради з питань впорядкування назв вулиць міста, одноголосно (9-за) було прийнято рішення щодо надання рекомендацій Луцькій міській раді перейменувати вулицю Московську на вулицю В'ячеслава Хурсенка.

Петицію підписали 391 особа з 300 необхідних.