Дитячий майданчик на площі з пам'ятником С. Бойку(вул. Лесі Українки)

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Вітаю вас. Прошу розглянути можливість створення дитячої ігрової зони-майданчик з відповідним оснащенням (гірки, качалки, драбинки і т. д.) на площі, де зараз стоїть пам'ятник С. Бойку і де міська рада планує звести ще одну капличку (хоча місць релігійного спрямування для замолювання гріхів і не тільки в місті досить багато і в центрі зокрема). Щодня, а особливо у вихідні і святкові дні в центрі міста величезна кількість дітей, для розваги яких є нажаль тільки автопарк з машинками перед драмтеатром, який не всі батьки можу собі дозволити в умовах сучасного українського існування, і не всіх дітей з огляду на вік можна саджати в таке авто.
Раніше був ще майданчик "на фонтані " :) але і його забрали. До парку ім. Лесі Українки також не завжди підеш, оскільки на початку весни і восени там страшенно волого і холодно ( так як парк знаходиться на нижчому рівні в порівнянні з вул. Лесі Українки) й раніше темніє.
Давайте подбаємо про щасливе дитинство з можливістю ігор на свіжому повітрі, бо ж це Наші діти:)

Дата створення:

Станом на 18 серпня петицію підписали 47 осіб з 300 необхідних.