Ремонт вулиці Лідавської

Багато років по вул. Лідавській, від перехрестя з вул.Карпенка-Карого до перехрестя з вул.Конякіна(АЗС ANP), відсутнє дорожнє покриття і тротуари. Сотні громадян щодня долають ями, калюжі по дорозі на роботу і назад. Для водіїв цей відрізок давно перетворився на дорогу перешкод і випробування автомобілів і їх власників. Періодично ями засипають щебнем або будівельним сміттям, цього вистачає на місяць.
Прошу підтримати петицію.

Доброго дня. Повідомляємо Вам, що, за умови збільшення фінансування статті витрат на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі перелік рішення сесії Луцької міської ради від 02.02.2016 №3/27 «Про погодження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки» буде доповнюватися новими об’єктами, в тому числі вул. Лідавською.
Департаментом житлово-комунального господарства у літій період поточного року буде замовлено робочий проект капітального ремонту вул. Лідавської та вивчатиметься питання залучення підприємств, установ та організацій, що розташовані на даній вулиці до дольової участі у співфінансуванні ремонтних робіт.
Перший заступник міського голови Тарас Яковлев