+ ще 192 громади!

Звільнити заступника міського голови Луцька Сергія Григоренка

ІНШІ

Два тижні тому ми звернулися до міського голови Луцька з закликом розглянути питання звільнення заступника міського голови Сергія Григоренка через непрофесіоналізм та невідповідність займаній посаді.

Оскільки влада мовчить ми виносимо це питання на розгляд громади.

Чому ми вимагаємо звільнення Григоренка:

- не приділяє достатньої уваги допомоги військовим, їхнім родинам та родинам загиблих. За час його перебування на посаді громада не почула від нього жодного слова та ініціатив про допомогу нашим захисникам. Хоча у віданні Григоренка департамент соціальної політики, який напряму займається проблемами учасників АТО;
- призначення директора Луцького підприємства електротранспорту відбулося з порушенням чинного законодавства;
- взагалі заступник не впливає на процеси на підприємстві і залишається спостерігачем, під час роботи тимчасової депутатської комісії не зарекомендував себе як фахівець;
- за пропозицією Григоренка до комісії по пасажирських перевезеннях включили двох представників бізнесу з перевезень - Сергія Романчука і Сергія Семеніхіна, що є порушення антикорупційного законодавства;
- знаменита фраза про "жидів", яка зганьбила не лише його, а й місто;
- під час відвідин депутатами та посадовцями Луцької міської ради військового аеродрому проявив себе як некомпетентна та недалека людина. За розповідями військових, Сергій Григоренко фотографувався на фоні бойових літаків з повним спорядженням. Таким чином, видаючи супротивнику, секретну військову інформацію;
- і це тільки ті факти некомпетентності Григоренка, які відомі громаді.

Загалом у компетенцію Григоренка входить курування сфери соціальної політики, управління майном міської комунальної власності, управління туризму і промоції, розвиток підприємництва і реклами, транспорт і зв’язок. Григоренко відповідає за міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, КП «Центр туристичної інформації та послуг», «Луцькреклама», «Автопарксервіс» та Луцьке підприємство електротранспорту.

Звертаємо увагу на те, що за цей час у згаданих сферах нічого не змінилося, а в деяких ситуація гіршає.

У відповідь на ініційовану Вами петицію повідомляю, що підстав для звільнення Григоренка Сергія Анатолійовича з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради не вбачаю.

Міський голова Микола Романюк