+ ще 192 громади!

Провести очистні роботи річки Стир

Доброго дня шановна громадо,
прошу взяти до розгляду петицію щодо проведення очистних робіт річки Стир, а саме поверхні річки від гілок й дерев, які попадали туди й знаходяться там по цей час, а також від мулу. Станом на сьогоднішній день річка є в дуже запущеному стані: брудною, захаращеною як чагарниками, гілками, різноманітним сміттям як на поверхні так й дні. Востаннє річку чистили років 20 тому, а то й раніше, а це найбільша річна нашого міста й одна з найбільших річок області, де можна як порибачити,так і скупатись в спекотну погоду. Річка суттєво обміліла йхто зна якою вона будев найближчому майбутньому, якщо не вжити необхідних заходів. Хотілось би, щоб наші діти й внуки мали змогу насолодитись цим природнім багатством, яке подарувала нам матінка природа. А для цього потрібно не мало й не багато - підтримувати річку у гарному стані, щоб можна було без страху й ризику для власного здоров"я відпочити на даній водоймі. Хотілось би щоб раз у кілька років проводились відповідні роботи. Дякую слухачам за підтримку.

Дата створення:

Станом на 17 січня петицію підписали 256 осіб з 300 необхідних.