Введення жорсткої сиситеми штрафів за паркування на зелених зонах прибудинкових територій та міста Луцька вцілому

ЕКОЛОГІЯ

На даний момент паркування на прибудинкових територіях викликає велике питання! У більшості цих територій створені нормальні умови паркування, але це не зупиняє так званих водіїв паркуватися чим по ближче до свого під'їзду, і залишати свій автомобіль на траві, що призводить до зникнення озеленення та появи пилу, який при першому ж вітрі здіймається вверх.
Пропонується створення жорсткої системи штрафів: для першого разу- попередження; для наступних- штраф з подальшим збільшенням, у випадку повторення порушення. Також пропонується передати це на контроль патрульної поліції міста Луцька. Дана санкція не може застосовуватись, якщо водій транспортного засобу доводить патрульному, що у місці де він мешкає у радіусі 150 метрів немає паркувальних місць. У випадку не підтримання владою ідеї з штрафами - обмежити в'їзд транспортних засобів на зелені зони за допомогою сталевої загорожі.

Дата створення:

Станом на 1 квітня петицію підписали 80 осіб з 300 необхідних.