Зробити благоустрий переходу з пр.Грушевського до прПеремоги між садочком №32 та школою №15

Може не чекати дощів та відремонтувати прохід між проспектами Перемоги та Грушевського ? Покриття просто в жахливому стані.пройти від Грушевського біля будинку №24 після дощу просто неможливо.! Всего 40 м "тротуару" сплошна багнюка. А потім за поворотом біля садочка №32 новий жах. треба лізти по паркану, бо знов не пройти. Но це ще не все. Між садочком та школою є "прохід" ширіною 1метр, збудован 40 років тому, асфальта вже немає. просто мусор.Звичайно можно пройти через теріторію школи №15( люди виламали загорожу). За день цім проходом між проспектами користуются тисячи лучан.

Ваша електронна петиція щодо ремонту пішохідної доріжки з просп. Перемоги до просп. Президента Грушевського між ДНЗ № 32 та ЗОШ № 15 розглянуто.
Ремонтні роботи на вулично-дорожній мережі міста виконуються відповідно до рішення Луцької міської ради від 02.02.2016 № 3/27 «Про погодження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки». Даним рішенням передбачено провести капітальний ремонт вищевказаної пішохідної доріжки.
Роботи заплановано виконати до кінця поточного року.