Збільшення кількості рейсів маршруту № 47

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Мешканці, що проживають в районі 13-тої школи (вул. Чернишевського, вул. Новочерчицька) звертаються до Вас з проханням збільшити кількість рейсів маршрутки № 47 (це єдина маршрутка, яка курсує в цьому районі). Проблема досить нагальна і ніяк не вирішується протягом багатьох років. Мами з дітками, школярі,студенти, пенсіонери та працюючі люди чекають маршрутку по 20-30 хв, а потім просто не має куди заходити так, як вона переповнена( особливо вранці і ввечері).
Просимо посприяти у вирішенні даної проблеми.

У процесі розгляду петиції управлінням транспорту та зв’язку 11 жовтня проводилась перевірка роботи автобусів маршруту № 47 “Карбишева — с.Боголюби (філія обласної лікарні)”. За результатами перевірки встановлено, що з 9 запланованих автобусів на лінії перебувало лише 6 транспортних засобів. З них у перевізника “Луцьке АТП 10701” відсутній 1 автобус, а у перевізника “АТП Луцьк” — 2 автобуси. Відсутні на лінії автобуси з вини перевізників резервом не заміщаються, а інтервал руху збільшується майже вдвічі, що і є причиною незадоволення пасажирів.
Перевізникам, які обслуговують цей маршрут, ПрАТ “Луцьке АТП 10701” та “АТП Луцьк” відповідно наголошено про неухильне виконання транспортної роботи відповідно до затверджених графіків. Виконавчим комітетом в свою чергу взято на контроль виконання договірних зобов’язань цими підприємствами та у випадку повторних порушень договори буде розірвано.
Дякуємо за небайдужість до проблем життєдіяльності нашого міста.