+ ще 172 громади!

Зробити неділю вихідним днем для всіх працівників ринків. На ринку теж працюють люди, які хочуть бути в сімї та відвідати храм.

ІНШІ

Неодноразово чув про бажання від працівників ринку, щоб неділя була вихідним днем. " В нас також є сімї, ми хочемо, як і всі відпочити. Якщо правильно спланувати свій час все необхідне на ринках можна придбати і в суботу, або ж інші дні. Зрештою, ми хотіли б спокійно відвідати храм, щоб помолитися". Досвід сусідів європейців показує, що це можливо і реально. Вся громада міста тільки виграє, прийнявши таке рішення. Підтримайте. Допоможіть працівникам ринків Луцька отримати законний вихідний день. Поширте в соціальних мережах, особливо друзям, працівникам ринку... Треба 300 голосів!!!

Ваше звернення (петиція) щодо встановлення на всіх ринках міста Луцька (незалежно від форм власності) вихідного дня - неділі розглянуте.
Інформуємо, що з метою всебічного розгляду поставленого у Вашому зверненні питання у Луцькій міській раді було проведено 20.12.2016 засідання «круглого столу» із залученням представників влади міста, адміністрацій всіх ринків, громадських організацій підприємців та духовенства.
Відповідно до протоколу вищезазначеного засідання було прийняте рішення не змінювати існуючий на даний час режим роботи ринків міста Луцька - неділя залишається робочим днем на ринках.