+ ще 172 громади!

Зимова форма для пожежних-рятувальників міста Луцьк

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ

Звертаюсь до Луцької міської ради та міського голови із закликом вжити НЕГАЙНИХ заходів для підвищення рівня безпеки жителів міста, а саме – поліпшення стану матеріально-технічного забезпечення частин ДСНС та забезпечення особового складу зимовою формою, ОСОБЛИВО звернути увагу на забезпечення СПЕЦІАЛЬНИМ зимовим взуттям. Хлопці стоять на варті спокою нашого міста кожен день, тому давайте подумаємо про них та створимо гідні умови праці, адже вони приходять нам на допомогу в найскрутніші моменти.
Пропоную вивчити стан справ і проблеми по забезпеченню частин ДСНС та за результатами роботи звернутися до компетентних центральних органів влади з вимогами:
– ТЕРМІНОВО виділити кошти на забезпечення особового складу зимовою формою, ОСОБЛИВО взуттям ( бажано щоб хлопці отримали форму цієї зими, бо обіцянки не гріють)
– розробити програму по заміні застарілої техніки на нову з метою модернізації частин ДСНС та забезпечення максимального рівня пожежної безпеки у місті Луцьк за рахунок бюджетних коштів,
- створити механізм, за яким громада міста могла б брати участь у матеріально-технічному забезпеченні,
- призначити осіб, які будуть звітувати за своєчасне виконання вищеперерахованих пунктів, ОСОБЛИВО за забезпечення зимовою формою та нести відповідальність в разі їх невиконання.

Дата створення:

Станом на 23 липня петицію підписали 233 особи з 300 необхідних.