+ ще 164 громади!

Про позбавлення Анатолія Тимощука звання "Почесний громадянин міста Луцьк"

ІНШІ

Шановні лучани !
На сході України триває війна. Щодня там гинуть наші хлопці, ламаються чиїсь долі, матері хоронять синів! Чи не щотижня прощаються із воїнами й на Волині.
Сумніви стосовно того, проти кого воює наша держава відсутні: без Російської Федерації конфлікт було б давно локалізовано і припинено.
У в час війни з Росією аморально вести будь-які стосунки із ворогом – торговельні чи робочі. Вихованець волинського футболу Анатолій Тимощук безсумнівно довгий час прославляв наш край і країну в світі. Але його рішення працювати тренером ФК «Зеніт», власником якого є російська державна корпорація «Газпром», викликало в місті обурення. Більшість не тільки футбольної громадськості обурюється таким вчинком Анатолія.
Наполягаємо на скасуванні рішення міськради від 18 червня 2008 року # 28/7 (про присвоєння звання «Почесного громадянина міста Луцьк») та позбавленні А. Тимощука цього високого звання!
Просимо мешканців міста підтримати петицію.

Розглянувши петицію про позбавлення Анатолія Тимощука звання «Почесний громадянин міста Луцька» повідомляю, відповідно до п. 5.1. Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька», затвердженого рішенням Луцької міської ради від 17.12.2010 № 2/12 із внесеними змінами, Почесний громадянин міста Луцька може бути позбавлений свого звання рішенням міської ради за спільним поданням постійних комісій Луцької міської ради у випадку вступу в дію обвинувачувального вироку суду за умисно скоєний злочин.
Зважаючи на вищевикладене, особа може бути позбавлена звання «Почесний громадянин міста Луцька» лише за умови дотримання вимог передбаченого Положення.

Петицію підписали 373 особи з 300 необхідних.