Небезпечний перехід вул. Чернишевського

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Встановлення світлофорів на перехресті вул. Шевченка - вул. Чернишевського та поворот до "Нової Лінії" дисциплінувало багатьох водіїв та пішоходів, хоча багатьом це створює "шалені незручності", мовляв, затори в години пік, неможливість переходу за відсутності авто поблизу і т.д. Так, віднедавна, з метою, напевно, полегшити життя завжди незадоволеним водіям, які "змушені" стояти в заторах, на повороті з вул. Шевченка на вул. Чернишевського на світлофорі з"явилась "чарівна" зелена стрілка. Тепер перейти дорогу пересічному пішоходові на ЗАКОННЕ ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО просто нереально, бо мусиш бігти або перелякано стояти, оскільки зліва швидко їдуть авто, які просто не зупиняються перед переходом. І головне, видимість в тому місці і для водія, і для пішохода майже нульова, враховуючи крутий поворот. Крім того, там місце переходу для СЛІПИХ ! По - моєму, експеримент з зеленою стрілкою НЕВДАЛИЙ. Прошу небайдужих мешканців підтримати звернення і залишити все, як було. Подбаймо про свою безпеку !

Дата створення:

Станом на 24 серпня петицію підписали 59 осіб з 300 необхідних.