+ ще 121 громадa!

Припинити ромське свавілля на території АС № 1

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

Лучанам та гостям міста давно відома проблема порушення громадського порядку та ряду інших Законів України зі сторони осіб ромської національності на території АС № 1 м.Луцька. А саме в першу чергу : жебрацтво (стаття 304 ККУ), використання малолітньої дитини для заняття жебрацтвом (стаття 150-1 ККУ), ворожіння (стаття 181 КУпАП), сюди також входить розпивання спиртних напоїв (стаття 178 КупАП) та ряд інших правопорушень.

Оскільки дирекція АС № 1 та поліція,на численні скарги громадян стосовно цієї проблеми не реагує, прошу Вас вжити заходів аби дана ситуація була вирішена найближчим часом. Також можливим методом до врегулювання даної ситуації є створення комісії на якій буде обговорено проблему та знайдений найефективніший спосіб вирішення даної проблеми До складу комісії можуть бути залучені громадські активісти,представники поліції,представники керівництва АС № 1 та міського самоврядування.

Відповідно до рішення Луцької міської ради від 30.03.2016 №5/3 "Про внесення змін до Статуту територіальної громади та рішення міської ради від 30.09.2015 №78/112 "Про петиції територіальної громади м. Луцька" ініційовану Вами петицію про припинення ромського свавілля на території АС №1 ПрАТ “Волинське обласне підприємство автобусних станцій” направлено для розгляду в управління патрульної поліції в місті Луцьку департаменту патрульної поліції Національної поліції України.